Bruidsstyling

Bruidsvisagie

Bruidsvisagie

Het kiezen van je jurk doe je met zoveel zorg, je wil deze dag de mooiste versie van jezelf zijn en je bruidsmake-up moet jouw plaatje compleet maken.

Je kan kiezen voor een mooie naturelle bruidsmake-up, een no make-up look of een meer uitgesproken bruidsmake-up.

Uiteraard kijken we samen naar jouw wensen tijdens een proefsessie en werken we toe naar het mooiste resultaat. Zodat jij zorgeloos kan genieten en shinen. En vol zelfvertrouwen alle complimenten in ontvangst kan nemen.

Als gecertificeerd bruidsstyliste werkt Joyce alleen met professionele technieken en hoogwaardige producten waardoor jij zorgeloos jouw dag tegemoet kan gaan.

Bruidkapsel

Een bruidskapsel is heel persoonlijk. Het hangt niet alleen af van jouw voorkeur maar ook je gezichtsvorm en je haartype zijn heel belangrijk voor jouw passende bruidskapsel.

Als ervaren haarstylist is Joyce gespecialiseerd om met de juiste technieken en goede producten jouw wensen zo dicht mogelijk te benaderen.

Hoewel Joyce het liefst zo weinig mogelijk 'onzekerheden' toevoegt en voorkeur heeft om te werken met je eigen haar, zijn er natuurlijk allerlei tools om meer volume te creƫren. Zoals producten, specifieke technieken maar ook vullingen of hairextensions.

Bruidsgasten

We hebben diverse arrangementen waarbij make-up voor bruidsgasten is inbegrepen. Kapsels voor de bruidsgasten zijn los bij te boeken.

Bruidegom

Ook voor de Bruidegom verzorgen wij graag haar en make-up.

Natuurlijk mag de bruidegom deze dag, net als zijn bruid, ook shinen maar niet glanzen of glimmen...